12.06. Onneksi olkoon: Esko | Palaute
Koko Helsinki

Ekavauvaryhmä Pitäjänmäen kirkolla elo-lokakuussa 2021

Pitäjänmäen seurakunta

09.06.2021, 13:47
Hei sinä ensimmäisen lapsen saanut vanhempi! Pitäjänmäen seurakunnassa järjestetään Ekavauvaryhmiä äideille ja 0-8 kuukauden ikäisille vauvoille. Alkusyksyn 2021 ryhmä aloittaa tiistaina 24.8. Ilmoittaudu mukaan!
esikoisvauvoja leikkimatolla

Ekavauvaryhmä on vertaisryhmä tuoreille ensikertalaisille äideille. Samalla se on näiden vauvojen eka kaveriporukka. Ekavauvaryhmä tarjoaa toiminnallisia ideoita varhaiseen vuorovaikutukseen vauvan kanssa ja vertaistukea vanhemmuuteen.

Ryhmässä vaihdetaan vauva-arjen ajankohtaisia kuulumisia iloineen ja huolineen. Joka kerralla lorutellaan, leikitään ja musisoidaan vanhemman ja vauvan vuorovaikutusta vahvistaen. Lisäksi keskustellaan perhe-elämän asioista toiminnallisten harjoitteiden myötä. Osallistujien toiveet vaikuttavat ryhmäkertojen aiheisiin ja sisältöihin.

Ekavauvaryhmä toteutetaan suljettuna noin 8 kerran ryhmänä, eli ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen. Ekavauvaryhmää ohjaavat kaksi Pitäjänmäen seurakunnan kokenutta lastenohjaajaa Sari Lippojoki ja Anna Helle. Ekavauvaryhmille tarjotaan mahdollisuutta jatkaa omatoimisia kokoontumisia kerhotiloissa ohjattujen ryhmäkertojen päätyttyä.

Ryhmä on maksuton. Osallistumiselle ei ole muita kriteerejä kuin se, että ensimmäinen lapsesi on ryhmän alkaessa 0-8 kuukauden ikäinen.

Elo-lokakuun 2021 ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 13.30-15.00 Pitäjänmäen kirkolla (Turkismiehenkuja 4, 00370 Helsinki) aikavälillä 24.8.-12.10.2021.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ LINKISTÄ (Käyttäessäsi ensimmäistä kertaa Helsingin seurakuntien sähköistä asiointia tarvitset nettipankkitunnukset, jatkossa vain salasanan.) Ekavauvaryhmän ilmoittautumisaika on 10.6.-19.8.2021

Ryhmäkoko: enintään 9 äitiä vauvoineen, ilmoittautumisjärjestyksessä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

PS. Muuta vauvaperheille: Kirkkomuskarissamme (torstaisin, kausi syys-marraskuussa) on vauvaryhmät klo 11.15 ja klo 12.30, kirkkomuskariin on myös ennakkoilmoittautuminen. Järjestämme lisäksi avoimia perhekerhoja ja kaikenikäisten Olkkaria, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen ohjaaja Sanna Yli-Koski-Mustonen (etunimi.sukunimi@evl.fi) p. 040 519 0402.