12.06. Onneksi olkoon: Esko | Palaute
Koko Helsinki

Jumalanpalvelukset ja hartaudet kesällä 2021

Malmin seurakunta

10.06.2021, 14:57 /  päivitetty 12.06.2021, 21:28
Messu Malmin kirkossa sunnuntaisin klo 10. Kesäkuussa voit osallistua messuun myös etänä. Iltamessuja järjestetään Viikin ja Puistolan kirkoissa. Kesähartaudet löydät Malmin seurakunnan Facebookista heinä-elokuussa.
Jumalanpalvelukset kesällä 2021 Malmin seurakunnassa

Kesäkuusta lähtien Malmin seurakunnan jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin, kuten kasteisiin, häihin ja hautajaisiin, ja konfirmaatioihin voi osallistua kirkkotilan koon mukaan osallistujia. Konfirmaatiot ovat tänä kesänä avoimia vain rippikoululaisille ja heidän vierailleen, mikä vaikuttaa messujen aikatauluihin.

Osallistujamäärä määräytyy kirkkotilan koon mukaan, ja tila jaetaan toisistaan erillisiin osastoihin, jotta turvavälit saadaan pidettyä. Kirkoissa henkilökunta ohjeistaa osallistujia ja huolehtii turvallisista siirtymisistä ja ehtoollisen vietosta. Tärkeää on, että kirkkoon tullaan vain täysin terveenä, noudatetaan 2 metrin turvavälejä, huolehditaan käsihygieniasta ja mahdollisuuksien mukaan käytetään kasvomaskia. Työntekijöiltä voi tarvittaessa pyytää maskin.

Messu Malmin kirkossa sunnuntaisin klo 10, kesäkuussa myös striimattuna

Koko seurakunnan messua vietetään kesän ajan Malmin kirkossa sunnuntaisin klo 10.Kesäkuun ajan messutl ähetetään suorana nettisivuille ja Malmin seurakunnan Facebookiin.

Huomioithan, että Malmin kirkossa ei vietetä messua konfirmaatiosunnuntaina 20.6. ja 1.8.

20.6. klo 10 jumalanpalvelus Malmin hautausmaalla ja 1.8. messu klo 10 Viikin kirkossa.

Iltamessu sunnuntaisin klo 18

Vuorotellen Puistolan ja Viikin kirkossa 4.7.-15.8. välisenä aikana.

Viikissä: 11.7., 25.7. ja 8.8.

Puistolassa: 4.7., 18.7., 1.8. ja 15.8.

Jumalanpalvelus 20.6. klo 10 Malmin hautausmaalla

Osallistu Ison kappelin edessä klo 10 järjestettävään Avoimet puutarhat -päivän sanajumalanpalvelukseen, pappina Jukka Holopainen. Kesäisestä musiikista vastaavat Mari Kätkä (harmonikka ja laulu), Inna Vintturi (huilu ja laulu) sekä Juha Vintturi (laulu).

Lue lisää Avoimet puutarhat -päivästä Malmin hautausmaalla.


Luontokirkot Jakomäessä ja Pukinmäessä

Luontokirkko sunnuntaina 11.7. klo 16 Jakomäessä ja Pukinmäessä 15.8.


Kesähartaudet kotisohvalla sunnuntaisin klo 10

Heinä-elokuussa hartaudet katsottavissa Malmin seurakunnan Facebookissa sunnuntaisin klo 10.

Tarkemmat tiedot messuista löytyvät seurakunnan nettisivuilta, kirkkojen ilmoitustauluilta sekä Kirkko ja kaupunki -lehden ilmoituksista.