18.04. Onneksi olkoon: Valto, Valdemar | Palaute
Koko Helsinki

Kampin kappelin työntekijät tavattavissa Triplassa

Seurakuntayhtymä

17.03.2021, 09:44 /  päivitetty 13.04.2021, 13:07
Kampin kappelin puinen ulkoseinä vahataan tänä keväänä ja kesän kuluessa. Tänä aikana Kampin kappelin työntekijät ovat tavoitettavissa ajanvarauksetonta keskusteluapua varten väistötiloissa Mall of Triplan kauppakeskuksessa Pasilassa.
Kampin kappeli ylhäältä päin kuvattuna

Triplassa kappelin työntekijöitä löytää Töölön seurakunnan monitoimitilasta Fokuksesta joka päivä kello 12-18 (lukuun ottamatta pitkäperjantaita 2.4.2021). Kampin kappeli on suljettuna 29.3. alkaen ainakin elokuun loppuun saakka.

Kampin kappelin puuverhoiltu ulkoseinä pitää vahataan noin 8-10 vuoden välein. Tänä keväänä tulee kuluneeksi yhdeksän vuotta siitä, kun kappeli aukesi. Osaan kappelin seinäpinnasta riittää pelkkä vahaus, joitain puurimoista pitää kuitenkin hioa ja osa jopa vaihtaa kokonaan. Hiomisesta lähtee hienoa puupölyä ja vahauksesta tulee hajuhaittoja.

Tämän vuoksi kappelissa ei voi työskennellä tai vierailla kunnostustöiden aikana. Jotta hiomapöly ei leviäisi Narinkkatorille, kappeli on myös huputettava työn ajaksi. Kappelin avaamisesta tiedotetaan myöhemmin.