03.06. Onneksi olkoon: Viola, Orvokki | Palaute
Koko Helsinki

Malmi Vice -malliston toimitusviivästykset on luvattu korjata lähiviikkoina

12.05.2022, 14:11
Malmi Vice graffitiseinän edessä, vieressä tuotekuvia yhtistyömallistosta sekä teksti: Malmin seurakunta X Malmi Vice

Helmikuussa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi lanseeratun Malmi Vice -malliston myynti Reddyshopin kauppa-alustalla ei ole sujunut toivotulla tavalla. Moni asiakkaista on odottanut tuotteitaan jo maaliskuusta saakka, eikä asiakaspalveluun ole saatu yhteyttä. Olemme selvitelleet asiaa ja saaneet Reddyshopin toiminnasta vastaavalta Aku Mutaselta lausunnon tilanteesta:

”Yrityksemme on investoinut uuteen tuotantolaitteistoon ja valitettavasti sen asennus ja käyttöönotto ei ole kaikilta osin sujunut kuten pitää. Tästä johtuen merkittävä määrä tilauksiamme on myöhässä. Tämä on myös johtanut siihen, että asiakaspalvelumme on ruuhkautunut.

Olemme nyt tällä viikolla saaneet laitteet tuotantokuntoon ja pääsemme ensi viikolla purkamaan suman. Olemme myös saaneet lisäapua asiakaspalveluun ja saamme viimeistään ensi viikon alussa vastattua asiakkaiden kyselyihin.”

Pahoittelemme tilannetta! Jos tilauksenne edelleen viivästyy, tai ette saa Reddyshopin asiakaspalvelusta selvitystä tilanteesta, olkaa yhteydessä seurakuntaan, niin viemme asiaa eteenpäin.

malmi.srk@evl.fi, 09 2340 4400 (ma, ti, to ja pe 9–13, ke 13–17)