18.09. Onneksi olkoon: Tyyne, Tytti, Tyyni | Palaute
Koko Helsinki

Messut syksyllä 2021 - katso su 19.9. tiedot täältä

Malmin seurakunta

28.08.2021, 11:20 /  päivitetty 17.09.2021, 08:49
Tervetuloa kirkkoon! Joka sunnuntai neljästä viiteen messua eri puolella seurakuntaa. Katso tulevan sunnuntain tiedot täältä.
Malmin messut 2021

Tervetuloa yhteiseen messuun

Sunnuntai on kristittyjen pyhäpäivä. Tule lähikirkkoon tai tutustu messuun toisaalla!

Syksyllä 2021 seurakunnan messut toteutetaan kokoontumisrajoitusten mukaisesti turvavälein. Huolehdithan messuun tullessasi omasta ja toisten turvallisuudesta koronatilanteen huomioiden. Suntiomme neuvovat sinua paikan päällä.

Sunnuntai 19.9. Jeesus antaa elämän

Tätä pyhää on sanottu pikkupääsiäiseksi. Päivän evankeliumi kertoo Jumalan pelastavasta tahdosta ihmistä ja koko luomakuntaa kohtaan ja Jeesuksen saamasta tehtävästä. Jeesus ei etsinyt maailmasta mukavuutta tai nautintoja vaan osoitti, millainen on Jumalan valtakunta.

Jeesus myös sanoi, ettei voi tehdä mitään omin voimin. Tämä ajatus sopii hyvin myös Malmin seurakunnalle, joka juhlii Malmin kirkon 40-vuotista historiaa. Omin voimin voimme tehdä vain vähän, mutta yhdessä muiden kanssa hämmästyttäviä tekoja. Lue päivän tekstit täältä

Messu Malmin kirkossa klo 10

Malmin kirkko vihittiin käyttöön 13.9.1981. Juhlistamme sen neljäkymmentävuotispäivää. Pienimuotoisessa juhlassa kirkkokahveilla muistellaan kirkon alkuvaiheita, nautitaan juhlakahvit Malmi-kakun kera, tutustutaan kirkon rakentamisen historiaan sanojen ja kuvien avulla ja kuullaan musiikkia. Rovasti Pirkko Poisuo kertoo muistoja 1980-luvulta. Juhlassa luetaan myös pitkän työuran Malmilla tehneen kanttori Heikki Poutasen muistoja 40 vuoden ajalta.

Messun toimittavat pastori Esko M. Laine, pastori Laura-Elina Koivisto ja kanttorina Kaisu Rauhamaa.

Kaksikielinen messu (suomi-englanti) Viikin kirkossa klo 10

Messussa pastori Hans Krause, pastori Sofia Tuomenvirta ja kanttori Mari Torri-Tuominen sekä yhteisömuusikko Lissu Elenius.

Messu Pihlajamäen kirkossa klo 11 Verkoston kanssa

Messussa saarnaa pastori Taneli Hassinen, mukana myös Malmin seurakunnan pappi Petri Jukanen.

Messu Puistolan kirkossa klo 12

Puistolassa mukana pastori Markku Arola ja kanttorina Kaisu Rauhamaa.


Syksyllä 2021


M‍almin kirkon messu klo 10

Seurakunnan pääkirkossa syksyllä 2021 muun muassa perhemessu 31.10.


Viikin kirkon messu klo 10

Viikin kirkossa syksyllä 2021 kaksikielinen messu (suomi-englanti) sunnuntaina 19.9. ja 24.10., ja perhemessu 26.9. ja 3.10.

Syyssunnuntai Viikin kirkolla 26.9. Perhemessu klo 10. Mukana Pihlajanmarjat-lapsikuorolaisia. Klo 11 kasvissosekeittoa ja askartelua, kepparirata. Klo 12 lauluhetki, vanhoja ja uusia syyslauluja.

Pihlajamäen kirkon messu yhdessä Verkoston kanssa klo 11

Verkoston messu on koko seurakunnan yhdessä toteuttama tapahtuma, josta vastaavat Verkosto-messun vapaaehtoiset ja pappi. Mukana messussa aina myös Malmin seurakunnan oma pappi ja usein myös lastenohjaaja.

Messussa on bändi, paljon musiikkia, ylistystä, opetusta, rukousta ja ehtoollinen. Messun jälkeen lounasjatkot ja ruokajakelu. Pyhäkoulu yhdessä ryhmässä 3-12-vuotiaille.

Pihlajamäen kirkossa on koko perheen tapahtuma joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. 3.10 enkelikekkerit 12.30-15. Lapsille toimintaa, kertomushetki, välipalaa ja herkkuja.


Puistolan kirkon messu klo 12

Messu joka sunnuntai.

26.9. klo 12 Tehdään yhdessä -messu.

26.9. klo 17 Valon messu.

3.10. Mikkelinpäivän perhemessu ja brunssi klo 11. Mukana Laulupuun lapsikuorolaisia.


Valon messu Tapanilan kirkossa kerran kuussa

Valon messu on paljolti vapaaehtoisten toteuttama messu, jossa on paljon iloista musiikkia ja rento meininki! Voit levähtää rauhassa ja saat voimaa koko viikoksi. Valon messu Tapanilan kirkossa sunnuntaina 12.9.,10.10 ja 14.11.

Messu on alle tunnin mittainen ja sen sisällä on rukoushetki lauluineen ja rukousalttareineen. Uskoa ja elämää pohditaan Raamantuntekstien ja opetuksen kautta. Rukoillessa käännymme Jumalan puoleen, toiveita ja huolia jakaen.Voit levähtää rauhassa ja saat voimaa koko viikoksi.

Kirkasvalohoitoa suoraan sydämeen. Katso lisää https://www.facebook.com/valonmessu/