02.04. Onneksi olkoon: Pellervo | Palaute
Koko Helsinki

Tuunaa taloutesi -kurssi auttaa saamaan talouden hallintaan

16.03.2023, 15:53 /  päivitetty 27.03.2023, 13:14
Rahat taas loppu ja tilipäivään vielä aikaa? Tule hakemaan kurssilta niksejä, miten saada talous tasapainoon pienilläkin tuloilla.
Nainen katselee oranssinkeltaista säästöpossua

Tuunaa taloutesi -kurssi antaa eväitä arjen talouden hallintaan. Kurssista hyötyy eniten henkilö, jonka rahatilanne on elämänkriisin tai yllättävän tapahtuman (sairastuminen, ero, työttömyys ym.) vuoksi mennyt sekaisin. Siitä voi olla apua myös nuorelle, joka vasta opiskelee itsenäistä elämää. Kurssi perustuu käytännön näkemyksiin siitä, millaisista asioista olisi tällaisella kurssilla eniten hyötyä.

Kurssilla käsitellään talouden suunnitteluun, hyvinvointiin sekä vapaa-aikaan liittyviä teemoja. Painopiste on talousvaikeuksien ennaltaehkäisyssä. Pahasti jo velkaantunut ja tilanteeseensa kroonistunut kaipaa vankempaa tukea tai apua kuin tässä voidaan tarjota.

Tuunaa taloutesi -kursseja on kaksi, toinen livenä ja toinen verkossa. Molemmat ovat maksuttomia.

Live-kurssi kokoontuu paikan päällä Hermannin Diakoniatalon Varustamolla osoitteessa Hämeentie 73. Kokoontumiset ovat tiistaisin klo 17-19: 25.4., 2.5., 9.5., 16.5. ja 23.5.

Verkkokurssi pidetään etäyhteyksien avulla Teamsissa. Työskentely on itsenäistä oman aikataulun mukaan ja toteutuu viikoilla 17-21. Materiaalit ilmestyvät kurssialustalle maanantaisin ja torstaisin on mahdollisuus yhteiseen etätapaamiseen. Siellä keskustellaan viikon teemasta.

Alla olevalta videolta kuulet aiheesta lisää.