29.04. Onneksi olkoon: Teijo | Palaute
Vuosaaren kirkko

Kuninkaan illoissa on yhteyttä ja iloa

19.11.2021, 12:00 /  päivitetty 22.08.2022, 12:47
Kuninkaan illat ovat sanaa, rukousta, todistusta ja ylistystä. Illoissa on yksi nimi ylitse muiden: Jeesus – kuningasten Kuningas!
Avoinaisella kämmenellä paperisydän, jossa Kuninkaan iltojen tunnus, kruunu. Taustalla avoinainen Raamattu.

Kuninkaan illoissa on yhteyttä ja iloa!

Kuninkaan illat ovat sanaa, rukousta, todistusta ja ylistystä. Puhujina illoissa on laaja joukko kristittyjä eri yhteisöistä ja pääset nauttimaan myös monipuolisesta musiikista. Illoissa on yksi nimi ylitse muiden: Jeesus – kuningasten Kuningas!

Kuninkaan iltoihin voi osallistua myös etänä, vaikka kotisohvalta!

Ajankohtaiset linkit suoratoistoihin löytyvät Kuninkaan illan Facebook sivulta. Myös vanhoja puheita on katsottavissa YouTubessa.

Kuninkaan ilta on Facebookissa – tykkää sivustamme ja voit seurata meitä siellä, täältä löydät myös linkit iltojen suoratoistoon.

Omalta YouTube kanavaltamme – löydät videoituja puheita aina vuodesta 2013 alkaen.

Tulevat Kuninkaan illat

Tulevat Kuninkaan illat näet tapahtumakalenteristamme tästä alta. Jos alla on vain tyhjää, ovat seuraavat Kuninkaan illat ensi kevät/syyskaudella.

Tervetuloa mukaan!

Mikä on Kuninkaan ilta?

Kuninkaan illassa saat nauttia monipuolisesta musiikista, säestyksestä vastaavat eri musiikkiryhmät eri kokoonpanoin ja painotuksin. Pienimmillään musiikissa on vain ylistyksen johtaja, suurimmillaan bändi tai lauluryhmä. Laulujen sanat heijastetaan seinälle, joten jokaisella haluavalla on mahdollisuus osallistua ylistykseen.

Kuninkaan illassa olet myös vapaa toimimaan, kuten itsestäsi sopivalta tuntuu: voit laulaa mukana tai olla hiljaa, istua tai seisoa, ylistää kädet kohotettuina tai vain olla jos siltä tuntuu. Joskus illoissa on mukana ylistystanssijoita, joiden tanssi ei ole esitys, vaan he ylistävät Jumalaa tanssillaan, eleillään ja kauniilla liikkeillään.

Iltoja ei olisi ilman vapaaehtoisia, jotka toimivat eri palvelutehtävissä: he toimivat puhujina, ylistyksen johtajina, soittajina, esirukoilijoina, pyhäkoulun opettajina, todistajina, ylistystanssijoina, aulapalvelijoina ja keittiöpalvelijoina.

Haluaisitko sinäkin tulla toteuttamaan Kuninkaan iltoja? Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoa Kuninkaan illasta

Kysy lisää Kuninkaan illoista, tai ilmoittaudu mukaan iltojen vapaaehtoiseksi!