28.04. Onneksi olkoon: Ilpo, Tuure, Ilppo | Palaute
Vuosaaren seurakunta

YV-prinsessa Vuosaaresta moi! | Yhteisvastuukeräys 2023

07.02.2023, 22:44 /  päivitetty 22.05.2023, 22:51
YV-prinsessa Vuosaaresta julistaa tämän vuoden keräyksen kuninkaalliseksi, ja kutsuu kaikki auttamaan!
Prinsessan kruunu, siitä lähtee puhekupla jossa lukee: YV-prinsessa Vuosaaresta, moi! Puhekuplan alla Yhteisvastuukeräyksen logo.

Vuosaaren on Yhteisvastuuprinsessa julistaa tämän vuoden keräyksen kuninkaalliseksi, ja kutsuu kaikki mukaan hoviin ja auttamaan! Tule sinäkin!

Vuoden 2023 Yhteisvastuukeräys kerää varoja nuorten väkivallan ja konfliktien ratkaisuun ja ennaltaehkäisyyn teemalla ”Nuoret väkivaltaisessa maailmassa”. Yhteisvastuukeräyksen tuotto käytetään nuorten väkivallan sovitteluun ja ennaltaehkäisyyn Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Kotimaassa keräyksellä autetaan nuoria tukemalla koulukiusaamisen selvittelyä ja katusovittelua.

Lisää tämän vuoden keräyksestä voit lukea täältä.

Kuninkaallinen keräys

Yhteisvastuukeräyksellä vuonna 2023 on ihka oma prinsessa Vuosaaressa! YV-prinsessa julistaa tämän vuoden keräyksen kuninkaalliseksi ja esittelee hovietiketin.

Prinsessa ja presidentti

Yhteisvastuukeräyksellä vuonna 2023 on ihka oma prinsessa Vuosaaressa! Tässä YV-prinsessa pohtii onko hovietiketti sittenkin presidenttietiketti ja mahtavatko ne ruotsalaisetkin nyt osallistua Yhteisvastuukeräykseen?

Paras kaveri

Ystävänpäivänä YV-prinsessa on tietysti ystävänpäivän tunnelmissa ja esittelee parhaat kaverinsa.

Huutokauppa

YV-prinsessa ihmettelee, että miksi ihmeessä huutokaupassa pitää huutaa?

Kädet

Tällä viikolla YV-prinsessa esittää arvoituksen: Miksi meillä on kädet? No miksikö? Jos et vielä tiedä, niin katsohan videosta.

Prinsessa rakastuu

YV-prinsessa Vuosaaresta toivottaa kaikille sydänsydänsydän -päivää, sillä prinsessa on rakastunut yhteen ihanaan TiksToksissa näkemäänsä Teemuun!

YV-prinsessa miettii koulua ja Keniaa

Tiesitkö, että YV-prinsessa osaa suomen kielen sijamuodot: nominatiivi, genetiivi, partitiivi, essiivi, translatiivi, inessiivi, illatiivi, elatiivi, adessiivi, allatiivi, ablatiivi, abessiivi, instruktiivi ja komitatiivi. Osaatko sinä? Mitäköhän luulet, osaavatko kenialaiset lapset ja nuoret?

Lenkille!

YV-prinsessa lähtee Hansin kanssa lenkille, ja kutsuu mukaan kaikki Uudenmaan lenkkeilijät! Lenkkeillään yhdessä Hansin ylimääräiset rahat Yhteisvastuulle!

Kolikko kilahtaa

Tiedätkö sen viisisataa vuotta vanhan sanonnan: ”Kun kolikko kirstuun kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa”. No tiesit tai et, niin sillä ei ole kyllä mitään tekemistä tämän Yhteisvastuukeräyksen kanssa!

Asiaa presidentille

YV-prinsessa katsoi viime joulukuussa linnan juhlia, ja huomasi että herra Presidentin toinen käsi on ihan toimeton. Joten sen suhteen prinsessalla olisi nyt vähän asiaa herra Presidentille!

Pipo

Pipo on parasta, mutta se ei saa kiristää päätä. Eihän sun pipo ole liian kireällä?

Vaaka

Nyt ei punnita mitään, vaan nyt jumpataan!

Kruunajaiset

YV-prinsessa Vuosaaresta puhuu lontoota ja suunnittelee matkaa Charlesin kruunajaisiin! Nähdään Lontoossa!

Hovietikettikoulu

YV-prinsessa kutsuu mukaan hovietikettikouluun! Siellä opetellaan kolme timanttista sääntöä, joiden avulla voi elää sopuisaa elämää.

Ryppyjä!

YV-prinsessa näkee ryppyjä peilissä ja sydämissä. Miten on, saakohan ne suoristettua?